// ACTUEEL

Opendag online groot succes

4 februari 2021

Open dag Veurs Voorburg

Wat was het bijzonder! Een corona proof open dag op Veurs Voorburg.

Een bijna lege school waar verschillende collega’s, met een selfie stick en telefoon, doorheen liepen. Online zaten geïnteresseerde ouders en leerlingen van groep 8. Zij werden meegenomen voor een rondleiding door het gebouw, langs de lokalen waar collega’s over hun vak vertelden. “De bezoekers” kregen 30 minuten alle aandacht en gelegenheid om vragen te stellen. Ondertussen werden er in drie lokalen digitale minilessen gegeven aan leerlingen van groep 8. Zij hadden allemaal een tas van ons ontvangen met ingrediënten die nodig waren om deze drie lessen te kunnen volgen. “We kunnen nog niet verklappen wat zij precies hebben gedaan, want er volgt nog een ronde minilesjes.” Aldus Monique Meijer, die deze activiteiten organiseert. Op woensdagmiddag 10 februari vanaf 14.00 uur kunnen geïnteresseerde leerlingen weer meedoen aan deze leuke lessen. 

Omdat ook de digitale rondleidingen vol lopen heeft de school besloten om op woensdag 10 februari vanaf 19.00 uur ook een live informatieavond te houden voor ouders van groep 8 leerlingen. “Zo hopen wij iedereen toch goed te kunnen informeren” zegt Monique Meijer. 

Voor zowel de minilessen en de informatieavond kun je je bij haar opgeven (mme@veursvoorburg.nl) of via de website van de school www.veursvoorburg.nl.

 CONTACT
Veurs Voorburg
Delflandlaan 4 | 2273 CS Voorburg

t 070 - 419 92 00
e info@veursvoorburg.nl

  

fiets en ov
De school is goed bereikbaar met de fiets en het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. De school ligt op vijf minuten lopen vanaf Station Voorburg
't Loo.

snel zoeken
aanmelden
downloads
groep 8
vakanties

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
Veurs Voorburg en François Vatel werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© Veurs Voorburg 2023 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties