// ACTUEEL

Schoolkamp

16 september 2019
Op maandag 16 september zijn we met 83 leerlingen en 11 docenten afgereisd naar Otterlo naar de prachtig in de bossen gelegen locatie ".het Mussennest". 
Na het verdelen van alle slaapplaatsen en het nuttigen van de meegebrachte lunchpakketten startte we met het middagprogramma. Thema: kennismaking met je klas!!
In de avond eten we met zijn allen en we merken dat de buitenlucht de kinderen goed doet, wat eten ze veel!!! In het donker gaan we het bos in voor een avondspel, doodeng allemaal! Dan nog even voor het slapen gaan, brood bakken en marshmallows bij het kampvuur.
Dag 2 wordt gevuld met allerlei spelvormen, BBQ, avondspelen en een muziekquiz. Wij worden allemaal getrakteerd op een rap van een leerling als afsluiting, wat gaaf! Als iedereen zich weer opgewarmd heeft bij het kampvuur is het tijd om te gaan slapen. 
Op dag 3 ruimen we met zijn allen de kamplocatie op en vertrekken we naar het klimbos in Garderen. Hier worden angsten overwonnen, helpende handen geboden, veel gelachen, maar vooral veel geklommen. Het kost ons moeite om alle leerlingen op tijd uit de bomen te halen, het is immers veel te leuk! Om 16.00 uur arriveren we bij school en vertrekt iedereen weer naar huis.
Wij kunnen zeggen dat we een zeer geslaagd kamp hebben gehad, veel blije gezichten en enthousiaste leerlingen. Een mooie en goede start van het schooljaar!
 
Namens alle kamp docenten
 
Klik op de knop van het foto-album om de foto's te bekijken.
 
 


CONTACT
Veurs Voorburg
Delflandlaan 4 | 2273 CS Voorburg

t 070 - 419 92 00
e info@veursvoorburg.nl

  

fiets en ov
De school is goed bereikbaar met de fiets en het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. De school ligt op vijf minuten lopen vanaf station Voorburg.

snel zoeken
aanmelden
downloads
groep 8
vakanties

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
Veurs Voorburg en François Vatel werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© Veurs Voorburg 2023 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties